Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları, görevden ayrılan Ahmet İbanoğlu’na bir iftar yemeği ile veda etti. Pasvak’da düzenlenen iftara Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ayşe Sarıkaya, yeni atanan İl Gençlik Spor Müdürü Ömer İlman ve kurum çalışanları katıldı.

Çallılar Oğuzlardan miras kalan geleneği bu gün de yaşatıyor Çallılar Oğuzlardan miras kalan geleneği bu gün de yaşatıyor

Pasvak Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Topuz misafirlere hem hoş geldiniz dedi hem de Yıldızlar Spor Kulübü Başkanı olarak Ahmet İbanoğlu’nun müdürlüğü döneminde başta basketbol olmak üzere salon sporlarının geliştirilmesi için birlikte çaba serf ettiklerini ifade etti.

Kurum çalışanları tek tek söz alarak İbanoğlu ile anılarını ve düşüncelerini anlattılar. İbanoğlu’nun Denizli’de çeşitli eğitim kurumlarında öğretmenlik ve yöneticilik yapmasından sebep, kurum çalışanlarının önemli bir kısmının öğrencisi olduğu ortaya çıktı. Özellikle öğrencilerinin, duygu dolu konuşmaları dikkat çekti.

İbanoğlu hazuruna bir teşekkür konuşması yaparak, her zaman bilgi ve tecrübesi ile yeni yönetime yardımcı olmaya hazır olduğunu ifade etti. Yeni atan müdür Ömer İlman’da hazır bir kuruma geldiğini, İbanoğlu ile zaten tanıştığını ve zaman zaman danıştığını ifade ederek, yapılanların üzerine koymaya çalışacaklarını, bu konuda görüşe ihtiyaçları olduğunda kapısını çalacaklarını söyledi.

İftar yemeği sonrası İbanoğlu’na Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Sarıkaya tarafından bir plaket sunuldu ve günün hatırasına resimler çekildi.